Odata cu sfarsitul lunii octombrie incepe fenomenul de Black Friday, cand majoritatea comerciantilor anunta reduceri de pret la produsele puse in vanzare. Uneori aceste reduceri de pret sunt substantiale, astfel incat toata lumea sa isi poata achizitiona produsele dorite, pe care nu si-au permis sa le cumpere in restul anului. Poate ca este momentul sa faceti o vizita magazinelor de profil si sa va achizitionati bicicleta mult dorita, ca tot se apropie sarbatorile de iarna. Este drept ca datorita conditiilor meteo nu prea va puteti bucura momentan de plimbari asa cum v-ati dori, dar investitia este una avantajoasa pentru dumneavoastra.

O vorba romaneasca spune ca “inteleptul isi face iarna car si vara sanie”, asa ca sezonul rece este o ocazie foarte buna pentru a cumpara o bicicleta. Avand in vedere ca perioada plimbarilor in aer liber pe doua roti s-a cam incheiat, comerciantii anunta reduceri de sezon si avantajoase oferte biciclete, fie ca e vorba de biciclete mtb, biciclete de dama sau biciclete de trekking. Asadar este o ocazie minunata sa faceti o vizita, fie ea si virtuala in magazinele de profil si sa va bucurati de cele mai bune reduceri biciclete.

Cu bicicletele prin Maramures
Vara…pe biciclete

Daca nu ma credeti, intrati pe site-ul perfectbike.ro si va veti convinge singuri despre ce reduceri biciclete va spuneam. Majoritatea modelelor de biciclete comercializate beneficiaza acum de reducere de 20 de procente fata de pretul de catalog, iar la anumite produse acest procent reprezinta o suma destul de consistenta (chiar si de peste 800 de lei!!!).

Perfect Bike, asa cum o spune si titulatura site-ului, doreste sa va ofere mereu bicicleta perfecta pentru dumneavoastra. Veti beneficia de consultanta gratuita din partea expertilor, care va vor recomanda cel mai potrivit produs pentru dumneavoastra, tinand cont de mai multe criterii: conditia dumneavoastra fizica (este foarte important sa alegeti corect marimea bicicletei), ce tip de plimbari doriti sa faceti cu bicicleta (in oras sau pe terenuri accidentate, etc), suma de bani pe care doriti sa o investiti, etc. Daca alegeti sa cumparati o bicicleta de la Perfect Bike, trebuie sa stiti ca prima revizie este gratuita! La achizitionarea unei biciclete Perfect Bike asigura garantie timp de 24 luni!

Urmariti ofertele de Black Friday biciclete!

Black Friday pentru biciclete (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *